"Зара" покренула онлајн продају у БиХ

Д.Б.
"Зара" покренула онлајн продају у БиХ

Чувена модна кућа "Зара" данас је покренула онлајн продају у БиХ.

- Zara.com/ba ће својим интернет купцима у БиХ понудити комплетну колекцију за жене, мушкарце и дјецу која се налази у "Зара" трговинама, почевши са новом колекцијом за прољеће/љето 2020 - саопштила је ова компанија.

Овим лансирањем "Зара" обиљежава  нову прекретницу у континуираном ширењу својих потпуно интегрисаних трговина и онлајн модела широм свијета гдје Inditexгрупација послује.

-  Zara.com/ba доступна је на хрватском и енглеском језику, дизајнирана тако да пружи кориснику једно сасвим пријатељско и угодно искуство куповине. Идеја је да купци на интернету могу комуницирати с брендом интуитивно, претраживајући различите секције и категорије производа . Веб страница је конфигурисана тако да омогућава куповину са било којег мобилног апарата и претраживача доступног на тржишту на којем "Зара" има онлајн присуство – појаснили су у "Зари".

Приликом онлајн претраживања купцима ће директно и аутоматски бити приказане посљедње секције које су посјетили, те ће моћи провјерити доступност производа у трговини, али и видјети препоручене артикле.

Купци такође могу користити и нову онлине платформу користећи Zara App (доступну за ИОС и Андроид).

-  Kупци који купују путем интернета могу одлучити да купљене производе приме директно на адресу или у оближњој трговини. Преузимање у "Зара" трговинама је бесплатно. Стандардна цијена доставе на кућну адресу је 7,95 КМ, а бесплатна је за куповину изнад 99,95 КМ. Процјена времена за све начине испоруке је између пет до осам радних дана на тржишту. Приликом замјене или враћања купљених производа, купци имају могућност избора повратка производа путем интернета, или у најближњој трговини у року од 30 дана – истакли су у "Зари".

"Зара" купци у БиХ ће моћи да користе сервисе који су већ доступни на тржишту: намјенска имејл контакт адреса и чет за рјешавање било каквих упита или рекламација у вези с трансакцијама.  Такође, купци могу комуницирати са "Заром" путем brend social media канала.

"Зара" је дио је Inditex групације. Тренутно, групација има 7.420 трговина широм свијета, док их је 16 у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана