Ана Ивановић има снажну поруку. На чему је захвална прослављења

УНА ТВ
Ана Ивановић има снажну поруку. На чему је захвална прослављења

Уна телевизија привукла је велику пажњу јавности занимљивом иницијативом „21 дан захвалности” у оквиру које ових дана, баш уочи празника, можемо чути искрене, инспиративне и најпозитивније поруке наших суграђана али и познатих личности о томе колико су и на чему захвални чак и у најизазовнијим животним данима.

 Многобројне јавне личности причале су о овој теми за Уна телевизију, а међу њима је и прослављена тенисерка Ана Ивановић која је упутила снажну поруку:

„Као што сви знамо, захвалност је једна од најважнијих врлина, поготову у данашње време када сви желе више и сви желе боље. Важно је бити захвалан на ономе што имамо. Ја сам веома захвална на својој породици и на томе што сам имала среће да се бавим оним што волим. Желим свима да буду захвални на малим стварима јер ако нисмо захвални на малим стварима, и њих можемо изгубити”, поручила је лијепа тенисерка.  

У оквиру иницијативе „21 дан захвалности” Уна телевизија обележила је и другу годину свог постојања. Као једна од најмлађих телевизијских станица, постала је синоним за квалитетан програм који карактерише разноврстан и хуманитарни садржај.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана