Ana Ivanović ima snažnu poruku. Na čemu je zahvalna proslavljenja

UNA TV
Ana Ivanović ima snažnu poruku. Na čemu je zahvalna proslavljenja

Una televizija privukla je veliku pažnju javnosti zanimljivom inicijativom „21 dan zahvalnosti” u okviru koje ovih dana, baš uoči praznika, možemo čuti iskrene, inspirativne i najpozitivnije poruke naših sugrađana ali i poznatih ličnosti o tome koliko su i na čemu zahvalni čak i u najizazovnijim životnim danima.

 Mnogobrojne javne ličnosti pričale su o ovoj temi za Una televiziju, a među njima je i proslavljena teniserka Ana Ivanović koja je uputila snažnu poruku:

„Kao što svi znamo, zahvalnost je jedna od najvažnijih vrlina, pogotovu u današnje vreme kada svi žele više i svi žele bolje. Važno je biti zahvalan na onome što imamo. Ja sam veoma zahvalna na svojoj porodici i na tome što sam imala sreće da se bavim onim što volim. Želim svima da budu zahvalni na malim stvarima jer ako nismo zahvalni na malim stvarima, i njih možemo izgubiti”, poručila je lijepa teniserka.  

U okviru inicijative „21 dan zahvalnosti” Una televizija obeležila je i drugu godinu svog postojanja. Kao jedna od najmlađih televizijskih stanica, postala je sinonim za kvalitetan program koji karakteriše raznovrstan i humanitarni sadržaj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana