Proslavite Vaskrs uz pjesmu, igru i divne priče iz cijele Srpske uz ATV-ovu 'Vaskršnju priču'

ATV
Proslavite Vaskrs uz pjesmu, igru i divne priče iz cijele Srpske uz ATV-ovu 'Vaskršnju priču'

Praznični program 'Vaskršnja priča' biće prilika da se družimo i slavimo Hristovo vaskrsenje i spasenje, porodičnu radost i sreću, poručuju sa ATV-a i pozivaju vas da im se pridružite u nedjelju od 12 časova.

Dragana Božić i Aleksandar Jovanović, oživjeće vaskršnje običaje i tradiciju, sa mnogobrojnim sagovornicima, pričama iz cijele zemlje, zdravicama, igrom i pjesmom, bogatom trpezom i predivnom atmosferom, i zajedno sa vama obilježiti najveći hrišćanski praznik.

'Želimo da, kao i svake godine, budemo dio porodičnog slavlja i čarobne energije praznika, a koje u svakom srcu izaziva Vaskrs. Posebnim pričama koje smo odabrali, u centar pažnje ćemo staviti ljubav, humanost, prijateljstvo, porodicu, te očuvanje našeg religijskog i kulturnog identiteta. Želimo da našoj publici, koja sa nama godinama proslavlja praznike, i ove godine u domove unesemo radost i ljubav.', kaže Dragana Božić, urednica emisije, i dobro poznato lice ATV-a.

Očekuje vas pregršt priča o narodnim i vaskršnjim običajima, simbolici ovog praznika, mnogo igre i pjesme, predivnih razglednica iz naših manastira, i priče ljudi koji na autentičan način čuvaju našu tradiciju, običaje i onih koji najbolje pričaju o suštini Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, kojem je suština vjera u novi, bolji i ljepši život.

'Vaskršnja priča' donijeće radost, osmijeh i najljepše želje, zato ATV-ovci kažu, budite uz njihov program u nedjelju od 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana