Прославите Васкрс уз пјесму, игру и дивне приче из цијеле Српске уз АТВ-ову 'Васкршњу причу'

АТВ
Прославите Васкрс уз пјесму, игру и дивне приче из цијеле Српске уз АТВ-ову 'Васкршњу причу'

Празнични програм 'Васкршња прича' биће прилика да се дружимо и славимо Христово васкрсење и спасење, породичну радост и срећу, поручују са АТВ-а и позивају вас да им се придружите у недјељу од 12 часова.

Драгана Божић и Александар Јовановић, оживјеће васкршње обичаје и традицију, са многобројним саговорницима, причама из цијеле земље, здравицама, игром и пјесмом, богатом трпезом и предивном атмосфером, и заједно са вама обиљежити највећи хришћански празник.

'Желимо да, као и сваке године, будемо дио породичног славља и чаробне енергије празника, а које у сваком срцу изазива Васкрс. Посебним причама које смо одабрали, у центар пажње ћемо ставити љубав, хуманост, пријатељство, породицу, те очување нашег религијског и културног идентитета. Желимо да нашој публици, која са нама годинама прославља празнике, и ове године у домове унесемо радост и љубав.', каже Драгана Божић, уредница емисије, и добро познато лице АТВ-а.

Очекује вас прегршт прича о народним и васкршњим обичајима, симболици овог празника, много игре и пјесме, предивних разгледница из наших манастира, и приче људи који на аутентичан начин чувају нашу традицију, обичаје и оних који најбоље причају о суштини Васкрса, најрадоснијег хришћанског празника, којем је суштина вјера у нови, бољи и љепши живот.

'Васкршња прича' донијеће радост, осмијех и најљепше жеље, зато АТВ-овци кажу, будите уз њихов програм у недјељу од 12 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана