Сви причају о 21 дан захвалности: Уна телевизија другачијом иницијативом инспирише на праве вриједности

УНА ТВ
Сви причају о 21 дан захвалности: Уна телевизија другачијом иницијативом инспирише на праве вриједности

Ових дана сви причају о теми која нас све подстиче да се дубоко преиспитамо и промјенимо навике, и запитамо се колико смо захвални на људима и стварима које нас окружују.

Порука кампање је да ништа не треба узимати здраво за готово, а у оквиру емисија “Поподне”, „Уна, дуе, тре” и Вијести Уна телевизије имамо прилику да свакодневно чујемо мудре и животне приче од многих стручњака из области психологије али и од познатих личности, инфлуенсера и грађана.

Уна телевизије постављала је свима исто питање - на чему сте захвални, а поједини одговори оставили су нас без ријечи.

Погледајте шта су о захвалности рекли Ђуле Ван Гог, Ивана Петерс, Бане Видаковић, клинички психолог Данијела Остојић, психолошкиња Марија Хаџовић познатија као Хармонија душе, тренер Немања Миловић, али и наши грађани.

Популарна Њезванова, одувијек је на друштвеним мрежама отворено причала о својим губицима, тешким тренуцима и увек је и у тим објавама било наде. И сада је сасвим искрено открила како бити захвалан послије животног бродолома: „Не дајеш ти да би ти се неко захвалио, али свако воли да то чује па и универзум”.

Инфлуенсерка Бранкица Раковић је говорила о томе шта значи бити захвалан и на малим стварима, како остати позитван, чак и кад наиђу проблеми и како томе научити дјецу.  

Свако од нас може увијек да извуче неколико лијепих ствари из једног дана. Захвални на животу, сунчаном дану, укусној чоколади, негативном тесту на ковид, на дјеци и породици, љекарки која савијесно обавља свој посао, на добром расположењу, паркинг мјесту, добијеном послу – само су неки од одговора које репортери Уна ТВ свакодневно добијају од наших суграђана.

Ми смо захвални што смо се подсјетили старих и мудрих изрека - слушајте старије, будите вриједни, стрпљиви и радујте се малим стварима. На чему сте ви захвални?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана