Svi pričaju o 21 dan zahvalnosti: Una televizija drugačijom inicijativom inspiriše na prave vrijednosti

UNA TV
Svi pričaju o 21 dan zahvalnosti: Una televizija drugačijom inicijativom inspiriše na prave vrijednosti

Ovih dana svi pričaju o temi koja nas sve podstiče da se duboko preispitamo i promjenimo navike, i zapitamo se koliko smo zahvalni na ljudima i stvarima koje nas okružuju.

Poruka kampanje je da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo, a u okviru emisija “Popodne”, „Una, due, tre” i Vijesti Una televizije imamo priliku da svakodnevno čujemo mudre i životne priče od mnogih stručnjaka iz oblasti psihologije ali i od poznatih ličnosti, influensera i građana.

Una televizije postavljala je svima isto pitanje - na čemu ste zahvalni, a pojedini odgovori ostavili su nas bez riječi.

Pogledajte šta su o zahvalnosti rekli Đule Van Gog, Ivana Peters, Bane Vidaković, klinički psiholog Danijela Ostojić, psihološkinja Marija Hadžović poznatija kao Harmonija duše, trener Nemanja Milović, ali i naši građani.

Popularna Njezvanova, oduvijek je na društvenim mrežama otvoreno pričala o svojim gubicima, teškim trenucima i uvek je i u tim objavama bilo nade. I sada je sasvim iskreno otkrila kako biti zahvalan poslije životnog brodoloma: „Ne daješ ti da bi ti se neko zahvalio, ali svako voli da to čuje pa i univerzum”.

Influenserka Brankica Raković je govorila o tome šta znači biti zahvalan i na malim stvarima, kako ostati pozitvan, čak i kad naiđu problemi i kako tome naučiti djecu.  

Svako od nas može uvijek da izvuče nekoliko lijepih stvari iz jednog dana. Zahvalni na životu, sunčanom danu, ukusnoj čokoladi, negativnom testu na kovid, na djeci i porodici, ljekarki koja savijesno obavlja svoj posao, na dobrom raspoloženju, parking mjestu, dobijenom poslu – samo su neki od odgovora koje reporteri Una TV svakodnevno dobijaju od naših sugrađana.

Mi smo zahvalni što smo se podsjetili starih i mudrih izreka - slušajte starije, budite vrijedni, strpljivi i radujte se malim stvarima. Na čemu ste vi zahvalni?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana