"Уна, дуе, тре": Субота и недеља у 16.15 на УНА ТВ: Животна исповест Николе Рађена

УНА ТВ
"Уна, дуе, тре": Субота и недеља у 16.15 на УНА ТВ: Животна исповест Николе Рађена

Ове суботе у 16.15 часова у популарној емисији "Уна, дуе, тре" Ања Мит ће угостити глумце Вахидина Прелића и Николу Глишића. У „Топ причи" Јелена Ступљанин говори о томе како се припремала за улогу мајке. Ту је и "Вашар" у ком ћете видjети шта се дешавало на јавној сцени, а чућете и шта пjевачица Ангеллина има да каже о свом о тек издатом албуму.

У животној исповијести ватерполиста Никола Рађен откива шта се заиста догодило када је дисквалификован, као и како изгледа однос са бившом и садашњом супругом. У „Модном террору" Драгане Џајић ће се наћи више познатих. Ту је и рубрика „Моје мјесто" с Игором Лазићем Нигором, који је екипу емисије провозао чамцем.  

У недјељу 24. децембра у студио УНА телевизије долазе младе музичке звијезде Teya Dora и Албино, а вест да је певачица Марија Шерифовић добила дијете уз помоћ сурогат мајке главна је тема рубрике „Слажемо се да се не слажемо". Ања је овог пута певала о чувеном проблему током зиме, а то су килограми и дијета - а њена нумера вас очекује у „Глему или блему". 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана