"Una, due, tre": Subota i nedelja u 16.15 na UNA TV: Životna ispovest Nikole Rađena

UNA TV
"Una, due, tre": Subota i nedelja u 16.15 na UNA TV: Životna ispovest Nikole Rađena

Ove subote u 16.15 časova u popularnoj emisiji "Una, due, tre" Anja Mit će ugostiti glumce Vahidina Prelića i Nikolu Glišića. U „Top priči" Jelena Stupljanin govori o tome kako se pripremala za ulogu majke. Tu je i "Vašar" u kom ćete vidjeti šta se dešavalo na javnoj sceni, a čućete i šta pjevačica Angellina ima da kaže o svom o tek izdatom albumu.

U životnoj ispovijesti vaterpolista Nikola Rađen otkiva šta se zaista dogodilo kada je diskvalifikovan, kao i kako izgleda odnos sa bivšom i sadašnjom suprugom. U „Modnom terroru" Dragane Džajić će se naći više poznatih. Tu je i rubrika „Moje mjesto" s Igorom Lazićem Nigorom, koji je ekipu emisije provozao čamcem.  

U nedjelju 24. decembra u studio UNA televizije dolaze mlade muzičke zvijezde Teya Dora i Albino, a vest da je pevačica Marija Šerifović dobila dijete uz pomoć surogat majke glavna je tema rubrike „Slažemo se da se ne slažemo". Anja je ovog puta pevala o čuvenom problemu tokom zime, a to su kilogrami i dijeta - a njena numera vas očekuje u „Glemu ili blemu". 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana