Уз куповину телефона поклон и паметни сат

Срна
Уз куповину телефона поклон и паметни сат

Искористите посебну прилику и купите један од сјајних Samsung телефона из серије Galaxy S21, Z Flip или Z Fold 2, а који се налазе у понуди компаније m:tel, и на поклон ћете добити Galaxy Watch Active 2 44mm.

Уз овај паметни сат добићете партнера за здравији начин живота који ће вам на ручном зглобу давати савјете у трену. Уз њега ћете редовно добијати прецизне информације о свом здрављу и све друге потребне информације.

Шта је потребно да урадите?

Након купљеног уређаја, региструјте се на страници stranici https://www.samsung.com/ba/offer/rhytm-of-your-heart-promo/. Регистрацију је потребно обавити до 30. априла 2021.године, а испорука Galaxy Watch-а биће извшена у периоду од 25. марта, најкасније до 30. маја 2021.године на адресу наведену приликом регистрације.

Galaxy S21 Ultra  је дизајниран са јединственом камером засјеченом по контурама како би донио револуцију у фотографији - омогућавајући снимање кинематографских 8К видеозаписа и епских фотографија у једном потезу. А уз најбржи Galaxy чип, најјаче стакло и цјелодневну батерију, Ултра лако оправдава овакво име.

Galaxy S21 је по ријечима произвођача креиран за епску свакодневицу. Уз њега више никада нећете пропустити онај савршени снимак. Galaxy S21 и S21 + дизајнирани су за револуцију у видеу и фотографији, са филмском резолуцијом од 8К, тако да можете стварати сјајне фотографије директно из видеозаписа.

Galaxy З Flip је телефон са цијелим екраном који се преклапа како би стао у ваш џеп. Одликује се револуционарно флексибилним стаклом, камером израђеном за самосталан рад и двоструком батеријом која траје цијели дан.

Galaxy З Fold2 дефинитивно мијења облик будућности. Флексибилан за безброј могућности, овај најсавременији преклопни паметни телефон у свијету, ставља на ваш длан снажне перформансе, склопиво стакло и цјелодневну батерију.

Понуда вриједи до 5. априла 2021. године или до истека залиха.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана