Uz kupovinu telefona poklon i pametni sat

Srna
Uz kupovinu telefona poklon i pametni sat

Iskoristite posebnu priliku i kupite jedan od sjajnih Samsung telefona iz serije Galaxy S21, Z Flip ili Z Fold 2, a koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel, i na poklon ćete dobiti Galaxy Watch Active 2 44mm.

Uz ovaj pametni sat dobićete partnera za zdraviji način života koji će vam na ručnom zglobu davati savjete u trenu. Uz njega ćete redovno dobijati precizne informacije o svom zdravlju i sve druge potrebne informacije.

Šta je potrebno da uradite?

Nakon kupljenog uređaja, registrujte se na stranici stranici https://www.samsung.com/ba/offer/rhytm-of-your-heart-promo/. Registraciju je potrebno obaviti do 30. aprila 2021.godine, a isporuka Galaxy Watch-a biće izvšena u periodu od 25. marta, najkasnije do 30. maja 2021.godine na adresu navedenu prilikom registracije.

Galaxy S21 Ultra  je dizajniran sa jedinstvenom kamerom zasječenom po konturama kako bi donio revoluciju u fotografiji - omogućavajući snimanje kinematografskih 8K videozapisa i epskih fotografija u jednom potezu. A uz najbrži Galaxy čip, najjače staklo i cjelodnevnu bateriju, Ultra lako opravdava ovakvo ime.

Galaxy S21 je po riječima proizvođača kreiran za epsku svakodnevicu. Uz njega više nikada nećete propustiti onaj savršeni snimak. Galaxy S21 i S21 + dizajnirani su za revoluciju u videu i fotografiji, sa filmskom rezolucijom od 8K, tako da možete stvarati sjajne fotografije direktno iz videozapisa.

Galaxy Z Flip je telefon sa cijelim ekranom koji se preklapa kako bi stao u vaš džep. Odlikuje se revolucionarno fleksibilnim staklom, kamerom izrađenom za samostalan rad i dvostrukom baterijom koja traje cijeli dan.

Galaxy Z Fold2 definitivno mijenja oblik budućnosti. Fleksibilan za bezbroj mogućnosti, ovaj najsavremeniji preklopni pametni telefon u svijetu, stavlja na vaš dlan snažne performanse, sklopivo staklo i cjelodnevnu bateriju.

Ponuda vrijedi do 5. aprila 2021. godine ili do isteka zaliha.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana