Услуга “Сигуран нет” за кориснике допуне

m:tel
Услуга “Сигуран нет” за кориснике допуне

БАЊАЛУКА - Компанија “М:tel” припремила је за припејд кориснике допуне могућност да активирају услугу “Сигуран нет”, која подразумијева потпуно безбједно сурфовање путем “М:tel” мобилног интернета.

Из ове компаније је саопштено да услугу “Сигуран нет” могу да активирају 30 дана бесплатно припејд корисници који изврше активацију једног од “Dopuna” тарифних планова, “Dopuna:М”, “Dopuna:М нет” или “Dopuna:L” или купе тарифну опцију “Интернет 1GB/30 дана”.

“'М:tel' на овај начин настоји да заштити своје кориснике од интернет превара или покушаја превара, те корисници захваљујући 'Сигурном нету' могу безбрижније сурфовати интернетом уз додатни вид заштите личних података”, наводи се у саопштењу.

Ова услуга се реализује у сарадњи са њемачком компанијом “Секјуклауд” која сарађује са великим бројем телекома у свијету, а која је специјализована за сигурност на интернету.

“Довољно је да само један злонамјеран сајт дође до ваших личних података, па да вам нанесе велику штету. Уколико сте непажљиви и немате додатну интернет заштиту, такви сајтови могу да преузму ваше профиле на друштвеним мрежама, могу да дођу до података са ваших мобилних телефона, да вам ’украду’ новац са банкарског рачуна и слично”, наводи се у саопштењу.

Ова промотивна понуда вриједи до 20. октобра, те уколико корисници “Dopuna” тарифе активирају неки од наведених планова или тарифну опцију “Интернет 1GB/30 дана”, путем “Вајбер” апликације ће им стићи промотивна порука за активирање услуге “Сигуран нет”, а услугу је потребно активирати седам дана од примљене поруке.

“Услуга 'Сигуран нет' не троши ваш мобилни интернет, напротив, спречава генерисање непотребног саобраћаја на апликацијама вашег телефона, те вам тако купљени гигабајти трају дуже” наводи се у саопштењу.

Цијена ове услуге је 1,17 КМ за период од 30 дана, а уколико корисник жели да ову услугу користити и даље након истека бесплатног периода од 30 дана, она ће се аутоматски продужити, уколико постоји довољан износ новца на рачуну.

За деактивирање услуге корисник треба да пошаље бесплатан SMS са кључном ријечи “STOPSIGURANNET” на кратки приступни број 065/1177, путем USSD менија “Мој мени” позивом кода *100”, као и путем “mGo” апликације.

Више информација може се добити позовом кол центра на број 066 10 10 10.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана