Usluga “Siguran net” za korisnike dopune

m:tel
Usluga “Siguran net” za korisnike dopune

BANjALUKA - Kompanija “M:tel” pripremila je za pripejd korisnike dopune mogućnost da aktiviraju uslugu “Siguran net”, koja podrazumijeva potpuno bezbjedno surfovanje putem “M:tel” mobilnog interneta.

Iz ove kompanije je saopšteno da uslugu “Siguran net” mogu da aktiviraju 30 dana besplatno pripejd korisnici koji izvrše aktivaciju jednog od “Dopuna” tarifnih planova, “Dopuna:M”, “Dopuna:M net” ili “Dopuna:L” ili kupe tarifnu opciju “Internet 1GB/30 dana”.

“'M:tel' na ovaj način nastoji da zaštiti svoje korisnike od internet prevara ili pokušaja prevara, te korisnici zahvaljujući 'Sigurnom netu' mogu bezbrižnije surfovati internetom uz dodatni vid zaštite ličnih podataka”, navodi se u saopštenju.

Ova usluga se realizuje u saradnji sa njemačkom kompanijom “Sekjuklaud” koja sarađuje sa velikim brojem telekoma u svijetu, a koja je specijalizovana za sigurnost na internetu.

“Dovoljno je da samo jedan zlonamjeran sajt dođe do vaših ličnih podataka, pa da vam nanese veliku štetu. Ukoliko ste nepažljivi i nemate dodatnu internet zaštitu, takvi sajtovi mogu da preuzmu vaše profile na društvenim mrežama, mogu da dođu do podataka sa vaših mobilnih telefona, da vam ’ukradu’ novac sa bankarskog računa i slično”, navodi se u saopštenju.

Ova promotivna ponuda vrijedi do 20. oktobra, te ukoliko korisnici “Dopuna” tarife aktiviraju neki od navedenih planova ili tarifnu opciju “Internet 1GB/30 dana”, putem “Vajber” aplikacije će im stići promotivna poruka za aktiviranje usluge “Siguran net”, a uslugu je potrebno aktivirati sedam dana od primljene poruke.

“Usluga 'Siguran net' ne troši vaš mobilni internet, naprotiv, sprečava generisanje nepotrebnog saobraćaja na aplikacijama vašeg telefona, te vam tako kupljeni gigabajti traju duže” navodi se u saopštenju.

Cijena ove usluge je 1,17 KM za period od 30 dana, a ukoliko korisnik želi da ovu uslugu koristiti i dalje nakon isteka besplatnog perioda od 30 dana, ona će se automatski produžiti, ukoliko postoji dovoljan iznos novca na računu.

Za deaktiviranje usluge korisnik treba da pošalje besplatan SMS sa ključnom riječi “STOPSIGURANNET” na kratki pristupni broj 065/1177, putem USSD menija “Moj meni” pozivom koda *100”, kao i putem “mGo” aplikacije.

Više informacija može se dobiti pozovom kol centra na broj 066 10 10 10.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana