Realme X2 телефон и Претплата: М+ тарифа за комуникацију пуним плућима

PR
Realme X2 телефон и Претплата: М+ тарифа за комуникацију пуним плућима

Комбинација неограничених разговора према свим мрежама у Босни и Херцеговини и одличних бонуса, м:тел Претплата: М+ тарифа је одличан избор за све активне кориснике којима су једнако важни разговори и мобилни интернет.

У Претплата: М+ тарифи чекају вас 8 GB мобилног интернета, неограничен СМС, 100 минута разговора ка мтс мрежи и 2 GB мобилног интернета у ромингу у мрежама мтс Србија и м:тел Црна Гора.

Искористите могућност куповине врхунских телефона на рате а наша препорука за ову тарифу је изванредни Realme X2, моћни телефон.

Realme X2 има импресивне адуте: велики Super AMOLED екран од 6,4 инча са феноменалним приказом боја и четверострука камера са орловском оштрином од 64 <B. Треба издвојити и моћне перформансе које омогућују јак процесор и 8 GB RAM меморије, брзо пуњење уз дуго трајање батерије од 4000 mАh као и ултрабрзи сензор за читање отиска прста који је смјештен испод екрана.

Атрактиван дизајн Realme X2 телефона никога неће оставити равнодушним. Визуелно је веома допадљив а са обје стране заштићен је Corning Gorilla Glass 5 стаклом.

Realme X2 као представник високе средње класе, створен је да споји напредне софтверске и хардверске могућности уз веома прихватљиву цијену. Овај врхунски уређај уз Претплата: М+ тарифу може бити ваш по цијени од само 70,09 КМ а остатак платите на рате од 12,17 КМ.

Уживајте у свим предностима неограничене комуникације!

 

За више информација о м:тел понуди паметних телефона посјетите www.mtel.ba или позовите 080050000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана