Realme X2 telefon i Pretplata: M+ tarifa za komunikaciju punim plućima

PR
Realme X2 telefon i Pretplata: M+ tarifa za komunikaciju punim plućima

Kombinacija neograničenih razgovora prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini i odličnih bonusa, m:tel Pretplata: M+ tarifa je odličan izbor za sve aktivne korisnike kojima su jednako važni razgovori i mobilni internet.

U Pretplata: M+ tarifi čekaju vas 8 GB mobilnog interneta, neograničen SMS, 100 minuta razgovora ka mts mreži i 2 GB mobilnog interneta u romingu u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Iskoristite mogućnost kupovine vrhunskih telefona na rate a naša preporuka za ovu tarifu je izvanredni Realme X2, moćni telefon.

Realme X2 ima impresivne adute: veliki Super AMOLED ekran od 6,4 inča sa fenomenalnim prikazom boja i četverostruka kamera sa orlovskom oštrinom od 64 <B. Treba izdvojiti i moćne performanse koje omogućuju jak procesor i 8 GB RAM memorije, brzo punjenje uz dugo trajanje baterije od 4000 mAh kao i ultrabrzi senzor za čitanje otiska prsta koji je smješten ispod ekrana.

Atraktivan dizajn Realme X2 telefona nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vizuelno je veoma dopadljiv a sa obje strane zaštićen je Corning Gorilla Glass 5 staklom.

Realme X2 kao predstavnik visoke srednje klase, stvoren je da spoji napredne softverske i hardverske mogućnosti uz veoma prihvatljivu cijenu. Ovaj vrhunski uređaj uz Pretplata: M+ tarifu može biti vaš po cijeni od samo 70,09 KM a ostatak platite na rate od 12,17 KM.

Uživajte u svim prednostima neograničene komunikacije!

 

Za više informacija o m:tel ponudi pametnih telefona posjetite www.mtel.ba ili pozovite 080050000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana