Потресна судбина бивше хероинске зависнице расплакала водитељке „Donne” : Субота, 3. децембар у 15.05 часова на УНА ТВ

ПР
Foto: ПР

Најновија епизода „Donne” бави се једном јако тешком темом – „Да ли нам је дрога доступнија него икада?”.

 Прије главне теме Николина, Baya и Дејана стандардно ће „претрести” одлазећу недјељу, а након тога видећете шта о својој зависности има да каже рокер Горан Баре. Сазнаћете и који то ''Еx Yu'' град има више конзумената дрога од Амстердама.  

Гости најновијег издања „Donne” су психијатар и власник клинике за болести зависности доктор Гари Швракић Сурак и бивша зависница Ана Ђерковић, која је смјело испричала своје искуство вишегодишњег конзумирања хероина.

„Да бих кренула да се лечим требало је да ми се догоди низ катастрофа у животу. Сестра ми је умрла пред очима од превелике дозе, мајка ми је умрла од рака плућа, а дете ми је завршило у дому за незбринуту децу”, храбро је испричала Ана. 

„Ја вас сад гледам и плачем”, рекла је Николина Пишек, када су се споменула деца и брига о њиховој будућности. 

Врло важан сегмент у емисији заузела је и едукација, па је доктор Гари Швракић Сурак испричао са каквим се све случајевима сусреће када су зависници у питању.

 Ана је открила још потресних детаља из свог живота: „Жао ми је за сву бол коју сам проузроковала мојима”, кроз сузе је рекла Ана, која тренутно и сама помаже зависницима кроз Рето центар.  

Николина, Дејана и Baya питале су доктора како поступати са децом, како их надзирати, а у крајњој линији и како их припремити за све изазове који их могу снаћи када је дрога у питању.

Храбру и јако потресну исповест Ане Ђерковић, као и савете доктора када су дроге у питању, погледајте у суботу 3. децембра од 15.05 часова на УНА ТВ у још једном издању емисије „Donna”.


 Гледаоци у Србији УНА ТВ могу гледати путем МТС-а (на позицији 125), Орион Телеком-а (на позицији 11),  БеотелНет-а (на позицији 9), Супернове (на позицији 25), Yettel Хипернет ТВ платформе (на позицији 19), Сат Cable (на позицији 47), КБЦ НЕТ-а (на позицији 11) и NEXT-а (на позицији 24).   

Гледаоцима у Босни и Херцеговини УНА ТВ је доступна путем МТЕЛ-а (на позицији 22), БлицНЕТ-а (на позицији 19), Елта Кабел-а (на позицији 15), Телрад-а (на позицији 19), ХомеТВ – Еронета (на позицији 11), МАX ТВ-а (на позицији 21), WIRAC-а (на позицији 22), КАЛДЕРА КДС-а (на позицији 15), MUX D дигиталног емитовања(на позицији 2), ТЕРЦ КТВ-а (на позицији 130), MEDIASKY-а (на позицији 25), док је гледаоцима у Црној Гори доступна путем МТЕЛ МЕ (на позицији 108).

Такође, гледаоци у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговини могу гледати програм УНА ТВ путем УНА - СМАРТ ТВ АПП. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана