Potresna sudbina bivše heroinske zavisnice rasplakala voditeljke „Donne” : Subota, 3. decembar u 15.05 časova na UNA TV

PR
Foto: PR

Najnovija epizoda „Donne” bavi se jednom jako teškom temom – „Da li nam je droga dostupnija nego ikada?”.

 Prije glavne teme Nikolina, Baya i Dejana standardno će „pretresti” odlazeću nedjelju, a nakon toga videćete šta o svojoj zavisnosti ima da kaže roker Goran Bare. Saznaćete i koji to ''Ex Yu'' grad ima više konzumenata droga od Amsterdama.  

Gosti najnovijeg izdanja „Donne” su psihijatar i vlasnik klinike za bolesti zavisnosti doktor Gari Švrakić Surak i bivša zavisnica Ana Đerković, koja je smjelo ispričala svoje iskustvo višegodišnjeg konzumiranja heroina.

„Da bih krenula da se lečim trebalo je da mi se dogodi niz katastrofa u životu. Sestra mi je umrla pred očima od prevelike doze, majka mi je umrla od raka pluća, a dete mi je završilo u domu za nezbrinutu decu”, hrabro je ispričala Ana. 

„Ja vas sad gledam i plačem”, rekla je Nikolina Pišek, kada su se spomenula deca i briga o njihovoj budućnosti. 

Vrlo važan segment u emisiji zauzela je i edukacija, pa je doktor Gari Švrakić Surak ispričao sa kakvim se sve slučajevima susreće kada su zavisnici u pitanju.

 Ana je otkrila još potresnih detalja iz svog života: „Žao mi je za svu bol koju sam prouzrokovala mojima”, kroz suze je rekla Ana, koja trenutno i sama pomaže zavisnicima kroz Reto centar.  

Nikolina, Dejana i Baya pitale su doktora kako postupati sa decom, kako ih nadzirati, a u krajnjoj liniji i kako ih pripremiti za sve izazove koji ih mogu snaći kada je droga u pitanju.

Hrabru i jako potresnu ispovest Ane Đerković, kao i savete doktora kada su droge u pitanju, pogledajte u subotu 3. decembra od 15.05 časova na UNA TV u još jednom izdanju emisije „Donna”.


 Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekom-a (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 9), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforme (na poziciji 19), Sat Cable (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11) i NEXT-a (na poziciji 24).   

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja(na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 108).

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana