Нови Џиновићев “Муштулук” од 20.30 на телевизији УНА

УНА ТВ
Нови Џиновићев “Муштулук” од 20.30 на телевизији УНА

БАЊАЛУКА - Весели, распјевани и разиграни гости отвориће нову сезону веома популарне емисије “Муштулук”, која ће, почевши од данас, бити емитована сриједом у 20.30 часова.

Јелена Томашевић, Марија Килибарда и Неле Карајлић одушевиће Џиновића добрим штимунгом, сјајним расположењем, добрим цугом, али и спремним питањима за свог домаћина који ће нам открити многе непознате детаље из младости и с почетка каријере.

Сазнаћемо како је Харис умало постао фудбалер, колико је година прошло док његов таленат није коначно признат и које муке је морао да прође на путу до звијезда, да ли су га рокери вољели, зашто није завршио аутобиографску књигу, ко му је омиљени пјевач на сцени и зашто сматра да је у извођењу севдалинки број један.

Видјећемо и захваљујући коме је постигнут договор између Томашевићеве и Џиновића, да и званично потпишу договор за дуетску пјесму, за коју вјерују да ће бити ванвременски хит.

Оно што ће бити права посластица за гледаоце “Муштулука” јесте музичка магија два маестрална вокала - Јелене и Хариса, који ће уживо пјевати највеће народњачке и поп хитове. Неле и Марија су остали без ријечи, а сигурно ће и гледаоцима Уна телевизије њихове интерпретације одузети дах.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана