Novi Džinovićev “Muštuluk” od 20.30 na televiziji UNA

UNA TV
Novi Džinovićev “Muštuluk” od 20.30 na televiziji UNA

BANjALUKA - Veseli, raspjevani i razigrani gosti otvoriće novu sezonu veoma popularne emisije “Muštuluk”, koja će, počevši od danas, biti emitovana srijedom u 20.30 časova.

Jelena Tomašević, Marija Kilibarda i Nele Karajlić oduševiće Džinovića dobrim štimungom, sjajnim raspoloženjem, dobrim cugom, ali i spremnim pitanjima za svog domaćina koji će nam otkriti mnoge nepoznate detalje iz mladosti i s početka karijere.

Saznaćemo kako je Haris umalo postao fudbaler, koliko je godina prošlo dok njegov talenat nije konačno priznat i koje muke je morao da prođe na putu do zvijezda, da li su ga rokeri voljeli, zašto nije završio autobiografsku knjigu, ko mu je omiljeni pjevač na sceni i zašto smatra da je u izvođenju sevdalinki broj jedan.

Vidjećemo i zahvaljujući kome je postignut dogovor između Tomaševićeve i Džinovića, da i zvanično potpišu dogovor za duetsku pjesmu, za koju vjeruju da će biti vanvremenski hit.

Ono što će biti prava poslastica za gledaoce “Muštuluka” jeste muzička magija dva maestralna vokala - Jelene i Harisa, koji će uživo pjevati najveće narodnjačke i pop hitove. Nele i Marija su ostali bez riječi, a sigurno će i gledaocima Una televizije njihove interpretacije oduzeti dah.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana