Нова епизода квиза “Једно питање” вечерас на УНА ТВ

УНА ТВ
Нова епизода квиза “Једно питање” вечерас на УНА ТВ

БАЊАЛУКА - У најновијем издању квиза “Једно питање” упознаћете још два сјајна такмичарска пара, који ће се, ако тачно одговоре на само једно питање, борити за чак 10.000 евра.

Двојица пријатеља Вигор и Недим имају јасан циљ, да освоје што већу суму новца и оду на најбоље скијање у животу! Али није лако сједити у такмичарској столици. Чак и поред помоћи коју им пружа водитељка Марија Килибарда, приликом анализе сваког одговора, увијек се јави црв сумње: “Да сам код куће био бих 100 одсто сигуран”, искрен је био Вигор током једне од етапа елиминација одговора.

Други пар шармантне сестре, сценографкиња Милица и млада студенткиња Јелена такође желе да се изборе за новчану награду и отпутују на неко лијепо мјесто. Поред знања које је потребно за освајање новчане награде од чак 10.000 евра, неопходни су и интуиција, мало среће, али и неизоставна помоћ водитељке, а правила су једноставна.

Такмичарски пар од водитељке добија једно питање и 20 одговора, гдје ће системом елиминације покушати да дођу до јединог исправног одговора. Ако такмичарски парови успију да савладају све кораке који су пред њима, чека их вриједна награда у износу од 10.000 евра вечерас од 21 час на УНА ТВ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана