Nova epizoda kviza “Jedno pitanje” večeras na UNA TV

UNA TV
Nova epizoda kviza “Jedno pitanje” večeras na UNA TV

BANjALUKA - U najnovijem izdanju kviza “Jedno pitanje” upoznaćete još dva sjajna takmičarska para, koji će se, ako tačno odgovore na samo jedno pitanje, boriti za čak 10.000 evra.

Dvojica prijatelja Vigor i Nedim imaju jasan cilj, da osvoje što veću sumu novca i odu na najbolje skijanje u životu! Ali nije lako sjediti u takmičarskoj stolici. Čak i pored pomoći koju im pruža voditeljka Marija Kilibarda, prilikom analize svakog odgovora, uvijek se javi crv sumnje: “Da sam kod kuće bio bih 100 odsto siguran”, iskren je bio Vigor tokom jedne od etapa eliminacija odgovora.

Drugi par šarmantne sestre, scenografkinja Milica i mlada studentkinja Jelena takođe žele da se izbore za novčanu nagradu i otputuju na neko lijepo mjesto. Pored znanja koje je potrebno za osvajanje novčane nagrade od čak 10.000 evra, neophodni su i intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke, a pravila su jednostavna.

Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gdje će sistemom eliminacije pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspiju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vrijedna nagrada u iznosu od 10.000 evra večeras od 21 čas na UNA TV.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana