Наташа Беквалац, Кики Лесендрић и Петар Ристовски на УНА телевизији

УНА ТВ
Наташа Беквалац, Кики Лесендрић и Петар Ристовски на УНА телевизији

БАЊАЛУКА - У популарној емисији “Уна, дуе, тре” у суботу од 16.15 часова домаћица Ања Мит угостиће глумице Бојану Стефановић и Тару Ђурашиновић, на “Моје место” води нас пјевачица Бојана Стаменов, а све гафове познатих новинари ће коментарисати у “Вашару”.

У “Топ причи” редитељ Петар Ристовски говори о томе како је радити с оцем Лазаром, мајком Даницом и супругом Теодором, али и колико га дотичу наслови на порталима посљедњих недјеља. Доносимо и извјештај са премијере филма “Чувари формуле” и промоције остварења “Недеља” о пјевачу Џеју Рамадановском, а ту је и “Guilty Plesasure”.  У недјељу, 29. октобра, у рубрици “Топ прича” послушајте пјевачицу Наташу Беквалац која ће нам рећи како се осјећа након што је ушла у пету деценију, али и какав има однос са кћеркама.

У студио УНА телевизије долазе пјевачи Кики Лесендрић и Душан Свилар. Настављамо причу о филму “Чувари формуле” са глумцем Рашом Буквићем, а у рубрици “Слажемо се да се не слажемо” расправљамо и да ли на црвени тепих може да се оде без шминке. Наравно, као и сваке недјеље, ту је “Мазетинг” и “Глам или Блам” у ком се Ања Мит овај пут опробала као Бритни Спирс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана