Nataša Bekvalac, Kiki Lesendrić i Petar Ristovski na UNA televiziji

UNA TV
Nataša Bekvalac, Kiki Lesendrić i Petar Ristovski na UNA televiziji

BANjALUKA - U popularnoj emisiji “Una, due, tre” u subotu od 16.15 časova domaćica Anja Mit ugostiće glumice Bojanu Stefanović i Taru Đurašinović, na “Moje mesto” vodi nas pjevačica Bojana Stamenov, a sve gafove poznatih novinari će komentarisati u “Vašaru”.

U “Top priči” reditelj Petar Ristovski govori o tome kako je raditi s ocem Lazarom, majkom Danicom i suprugom Teodorom, ali i koliko ga dotiču naslovi na portalima posljednjih nedjelja. Donosimo i izvještaj sa premijere filma “Čuvari formule” i promocije ostvarenja “Nedelja” o pjevaču Džeju Ramadanovskom, a tu je i “Guilty Plesasure”.  U nedjelju, 29. oktobra, u rubrici “Top priča” poslušajte pjevačicu Natašu Bekvalac koja će nam reći kako se osjeća nakon što je ušla u petu deceniju, ali i kakav ima odnos sa kćerkama.

U studio UNA televizije dolaze pjevači Kiki Lesendrić i Dušan Svilar. Nastavljamo priču o filmu “Čuvari formule” sa glumcem Rašom Bukvićem, a u rubrici “Slažemo se da se ne slažemo” raspravljamo i da li na crveni tepih može da se ode bez šminke. Naravno, kao i svake nedjelje, tu je “Mazeting” i “Glam ili Blam” u kom se Anja Mit ovaj put oprobala kao Britni Spirs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana