Наградна игра Адико банке: У петом кругу најсрећнији Требињац и Зеничанка

ГС
Наградна игра Адико банке: У петом кругу најсрећнији Требињац и Зеничанка

БАЊАЛУКА - Нови и постојећи клијенти Адико банке, корисници мобилног банкарства, до краја године имају прилику да сваког мјесеца освоје вриједне награде, а у петом кругу наградне игре најсретнији су били Раденко Анђелић из Требиња и Снежана Јоњић из Зенице, који су освојили мобилни телефон „Самсунг А50“, с којим ће њихова дигитална плаћања бити још угоднија и још савременија.

Поред њих, бежичним JBL слушалицама награђени су Златко Кнежевић из Бањалуке и Самир Харачић из Бугојна, а преносни пуњач за мобилни телефон „Powerbank Acme“ освојили су Мухарема Мујчић из Костајнице те Самир Низић из Илиџе.

У наградној игри која је почела прошле године, а завршиће 31. децембра ове године  Адико банка сваког мјесеца награђују укупно шест клијената и то по три клијента Адико Банке дд Сарајево и Адико Банке ад Бањалука, који најмање три пута мјесечно реализују трансакцију, користећи услугу Адико Mobile.

- Адико банке у БиХ сваког мјесеца награђују клијенте који су препознали предности коришћења Адико Mobile услуге, за бржа, једноставнија и повољнија плаћања, у односу на она реализована на шалтеру банке, а због тренутне епидемиолошке ситуације сва плаћања до 31. маја ове године су  без накнада – рекли су у овој банци.

Исту погодност остварују и корисници услуге електронског банкарства за физичка лица - Адико EBank.

Адико Банка до сада је наградила 30 задовољних клијената, а до краја трајања наградне игре биће уручено још 48 вриједних награда. Више информација о учешћу у Адико Mobile наградној игри, те дигиталним услугама Адико банке потражите на addiko.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана