Nagradna igra Adiko banke: U petom krugu najsrećniji Trebinjac i Zeničanka

GS
Nagradna igra Adiko banke: U petom krugu najsrećniji Trebinjac i Zeničanka

BANjALUKA - Novi i postojeći klijenti Adiko banke, korisnici mobilnog bankarstva, do kraja godine imaju priliku da svakog mjeseca osvoje vrijedne nagrade, a u petom krugu nagradne igre najsretniji su bili Radenko Anđelić iz Trebinja i Snežana Jonjić iz Zenice, koji su osvojili mobilni telefon „Samsung A50“, s kojim će njihova digitalna plaćanja biti još ugodnija i još savremenija.

Pored njih, bežičnim JBL slušalicama nagrađeni su Zlatko Knežević iz Banjaluke i Samir Haračić iz Bugojna, a prenosni punjač za mobilni telefon „Powerbank Acme“ osvojili su Muharema Mujčić iz Kostajnice te Samir Nizić iz Ilidže.

U nagradnoj igri koja je počela prošle godine, a završiće 31. decembra ove godine  Adiko banka svakog mjeseca nagrađuju ukupno šest klijenata i to po tri klijenta Adiko Banke dd Sarajevo i Adiko Banke ad Banjaluka, koji najmanje tri puta mjesečno realizuju transakciju, koristeći uslugu Adiko Mobile.

- Adiko banke u BiH svakog mjeseca nagrađuju klijente koji su prepoznali prednosti korišćenja Adiko Mobile usluge, za brža, jednostavnija i povoljnija plaćanja, u odnosu na ona realizovana na šalteru banke, a zbog trenutne epidemiološke situacije sva plaćanja do 31. maja ove godine su  bez naknada – rekli su u ovoj banci.

Istu pogodnost ostvaruju i korisnici usluge elektronskog bankarstva za fizička lica - Adiko EBank.

Adiko Banka do sada je nagradila 30 zadovoljnih klijenata, a do kraja trajanja nagradne igre biće uručeno još 48 vrijednih nagrada. Više informacija o učešću u Adiko Mobile nagradnoj igri, te digitalnim uslugama Adiko banke potražite na addiko.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana