"M:tel" Playground – мјесто за нове изазове

ПР
"M:tel" Playground – мјесто за нове изазове

Почетком марта ове године, компанија "m:tel" покренула је свој други IоТ изазов у оквиру програма Playground.

- И овогодишњи изазов представљен је као едукативно-такмичарски програм, а намијењен је технолошкој заједници БиХ, односно девелоперима, инжењерима и свима онима који се баве IоТ технологијом – саопштила је компанија.

 Тема овогодишњег Playground изазова везана је за рјешења из области енергетске ефикасности, а тимови, који су крајем маја успјешно закорачили у други круг програма, вриједно раде на изради и унапређењу својих идеја. Путем едукативних сесија и менторства, помажу им у томе "m:tel"стручњаци из области IоТ-ја као и спољни сарадници који имају богато искуство када су у питању стартапи и модерна и иновативна технолошка рјешења.

Поред тимова који се такмиче за једну од главних награда овогодишњег IоТ изазова, "m:tel" Playground, путем редовних предавања, тј. meetup догађаја,  отворен је и за све остале активне и иновативне особе којие имају идеје и жељу да покрену сопствене стартапе.

Будући да је овогодишњи Playground програм, као и већина планираних активности, усљед пандемије изазване корона вирусом, морао бити пресељен на онлајн платформе, тако се и meetup п догађаји од априла 2020. године редовно одржавају путем ZООM-а.

- Гости предавачи долазе из различитих бранши, али свима је заједничко да су успјешни и имају богато искуство које су спремни да подијеле са другима. Како би свима омогућили приступ овим корисним предавањима, снимке смо поставили и на "m:tel" страници на "Фејсбуку", те уколико сте пропоустили неко од претходних предавања, увијек можете да им се вратите и поново послушате. – нагласили су у компанији "m:tel".

Предавања су бесплатна и доступна свима.

- Зато искористите вријеме на најбољи начин, почастите се знањем и припремите за неке нове изазове. А вечерас од 20 часова не пропустите meetup дружење са Богданом Савковићем – истакли су у "m:telu".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана