"M:tel" Playground – mjesto za nove izazove

PR
"M:tel" Playground – mjesto za nove izazove

Početkom marta ove godine, kompanija "m:tel" pokrenula je svoj drugi IoT izazov u okviru programa Playground.

- I ovogodišnji izazov predstavljen je kao edukativno-takmičarski program, a namijenjen je tehnološkoj zajednici BiH, odnosno developerima, inženjerima i svima onima koji se bave IoT tehnologijom – saopštila je kompanija.

 Tema ovogodišnjeg Playground izazova vezana je za rješenja iz oblasti energetske efikasnosti, a timovi, koji su krajem maja uspješno zakoračili u drugi krug programa, vrijedno rade na izradi i unapređenju svojih ideja. Putem edukativnih sesija i mentorstva, pomažu im u tome "m:tel"stručnjaci iz oblasti IoT-ja kao i spoljni saradnici koji imaju bogato iskustvo kada su u pitanju startapi i moderna i inovativna tehnološka rješenja.

Pored timova koji se takmiče za jednu od glavnih nagrada ovogodišnjeg IoT izazova, "m:tel" Playground, putem redovnih predavanja, tj. meetup događaja,  otvoren je i za sve ostale aktivne i inovativne osobe kojie imaju ideje i želju da pokrenu sopstvene startape.

Budući da je ovogodišnji Playground program, kao i većina planiranih aktivnosti, usljed pandemije izazvane korona virusom, morao biti preseljen na onlajn platforme, tako se i meetup p događaji od aprila 2020. godine redovno održavaju putem ZOOM-a.

- Gosti predavači dolaze iz različitih branši, ali svima je zajedničko da su uspješni i imaju bogato iskustvo koje su spremni da podijele sa drugima. Kako bi svima omogućili pristup ovim korisnim predavanjima, snimke smo postavili i na "m:tel" stranici na "Fejsbuku", te ukoliko ste propoustili neko od prethodnih predavanja, uvijek možete da im se vratite i ponovo poslušate. – naglasili su u kompaniji "m:tel".

Predavanja su besplatna i dostupna svima.

- Zato iskoristite vrijeme na najbolji način, počastite se znanjem i pripremite za neke nove izazove. A večeras od 20 časova ne propustite meetup druženje sa Bogdanom Savkovićem – istakli su u "m:telu".

Više giga za više zabave
Više giga za više zabave
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana