Компанија "m:tel":Наставак улагања у повећање безбједности у саобраћају

ГС
Компанија "m:tel":Наставак улагања у повећање безбједности у саобраћају

БАЊАЛУКА- Порука из кампање "Ако ме волиш, остави телефон док возиш" компаније " m:tel " трајаће уз медијску подршку и у наредном периоду, уз наставак улагања у овакве и сличне пројекте чији је циљ повећање безбједности у саобраћају, рекла је портпарол компаније Милица Кондић.

- Ова кампања трајала је цијели септембар, а поменута, важна порука требало би да остане у свијести возача, због чега ћемо на њу подсјећати и у наредном периоду - саопштено је из " m:telа".

Из ове компаније наводе да годинама као друштвено одговорна фирма реализују кампању на плану подизања свијести возача о неопходности савјесног коришћења мобилних телефона у вожњи.

- Овогодишња је почела истовремено са почетком школске године да би се и на тај начин послала још гласнија порука која се односи на безбједност у саобраћају. "Ако ме волиш, остави телефон док возиш" емотивна је молба за све који сједну за волан, јер је довољан секунд непажње који може довести до тога да угрозимо свој и животе оних које волимо - напомињу из "m:telа".

У овој компанији додају да ове кампање реализују широм Републике Српске уз подршку Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза.
- И овога пута велику подршку овој друштвено одговорној кампањи дали су медији – "Глас Српске", "Еуро-Блиц", "Независне новине", "Метромедија", "Нова опрема" и "ДЛ плакат", као и телевизије РТРС, АТВ, БН и К3 (Канал 3) - истичу из " m:telа" и додају да су свој допринос на том плану дали бројни интернет портали и радио-станице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана