Kompanija "m:tel":Nastavak ulaganja u povećanje bezbjednosti u saobraćaju

GS
Kompanija "m:tel":Nastavak ulaganja u povećanje bezbjednosti u saobraćaju

BANjALUKA- Poruka iz kampanje "Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš" kompanije " m:tel " trajaće uz medijsku podršku i u narednom periodu, uz nastavak ulaganja u ovakve i slične projekte čiji je cilj povećanje bezbjednosti u saobraćaju, rekla je portparol kompanije Milica Kondić.

- Ova kampanja trajala je cijeli septembar, a pomenuta, važna poruka trebalo bi da ostane u svijesti vozača, zbog čega ćemo na nju podsjećati i u narednom periodu - saopšteno je iz " m:tela".

Iz ove kompanije navode da godinama kao društveno odgovorna firma realizuju kampanju na planu podizanja svijesti vozača o neophodnosti savjesnog korišćenja mobilnih telefona u vožnji.

- Ovogodišnja je počela istovremeno sa početkom školske godine da bi se i na taj način poslala još glasnija poruka koja se odnosi na bezbjednost u saobraćaju. "Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš" emotivna je molba za sve koji sjednu za volan, jer je dovoljan sekund nepažnje koji može dovesti do toga da ugrozimo svoj i živote onih koje volimo - napominju iz "m:tela".

U ovoj kompaniji dodaju da ove kampanje realizuju širom Republike Srpske uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza, Agencije za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto saveza.
- I ovoga puta veliku podršku ovoj društveno odgovornoj kampanji dali su mediji – "Glas Srpske", "Euro-Blic", "Nezavisne novine", "Metromedija", "Nova oprema" i "DL plakat", kao i televizije RTRS, ATV, BN i K3 (Kanal 3) - ističu iz " m:tela" i dodaju da su svoj doprinos na tom planu dali brojni internet portali i radio-stanice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana