Још само два дана до другог Supernova Hackathonа

Supernova
Још само два дана до другог Supernova Hackathonа

Остало је још само два дана до догађаја који ће одушевити све љубитеље програмирања и технологије - другог Supernova Hackathonа!

Други Supernova Hackathon, у организацији Супернове, Подручне привредне коморе Бијељина, Факултета пословне економије Бијељина и Техничке школе "Михајло Пупин" биће одржан 28. и 29. октобра у просторијама Факулета пословне економије Бијељина, гдје ће такмичари имати 24 часа за израду свог дигиталног рјешења.

Сви тимови током такмичења имаће на располагању врхунску менторску подршку и помоћ, а стручни жири састављен од експерата из различитих области, ће оцјењивати пројекте према критеријумима као што су техничка изврсност, креативност, иновативност и примјењивост у стварном свијету. Најбоље тимове очекује богат наградни фонд у вриједности 3.000 КМ, са наградом од 1.500 КМ за првопласирани тим.

Ако си студент Факултета пословне економије Бијељина или ученик трећег и четвртог разреда бијељинске Техничке школе "Михајло Пупин", смјера Техничар рачунарства и програмирања и Техничар информационих технологија, ово је јединствена прилика да се до 27.октобра пријавиш за такмичење путем линка и покажеш своје вјештине.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана