Još samo dva dana do drugog Supernova Hackathona

Supernova
Još samo dva dana do drugog Supernova Hackathona

Ostalo je još samo dva dana do događaja koji će oduševiti sve ljubitelje programiranja i tehnologije - drugog Supernova Hackathona!

Drugi Supernova Hackathon, u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin" biće održan 28. i 29. oktobra u prostorijama Fakuleta poslovne ekonomije Bijeljina, gdje će takmičari imati 24 časa za izradu svog digitalnog rješenja.

Svi timovi tokom takmičenja imaće na raspolaganju vrhunsku mentorsku podršku i pomoć, a stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti, će ocjenjivati projekte prema kriterijumima kao što su tehnička izvrsnost, kreativnost, inovativnost i primjenjivost u stvarnom svijetu. Najbolje timove očekuje bogat nagradni fond u vrijednosti 3.000 KM, sa nagradom od 1.500 KM za prvoplasirani tim.

Ako si student Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina ili učenik trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija, ovo je jedinstvena prilika da se do 27.oktobra prijaviš za takmičenje putem linka i pokažeš svoje vještine.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana