Искористите празнични попуст и додајте вашем стилу Huawei Watch паметни сат

PR
Искористите празнични попуст и додајте вашем стилу Huawei Watch паметни сат

Нова елеганција умјетности, Huawei Watch GT2 паметни сат, дизајниран је да се прилагоди вашем идентитету али и да буде ваш вјерни пратилац при свакодневним активностима.

Осим тачног времена, паметни сатови надопуњују могућности вашег паметног телефона, прате ваше активности и брину о вашем здрављу. Из м:тел понуде препоручујемо вам Huawei Watch GT2 Pro у у класичној или спортској варијанти за мушкарце или Huawei Watch GT2 намијењен њежнијем полу.

Сафирни бројчаник сата отпоран је на хабање и у комбинацији је са титанијумским оквиром за лаки и чврсти дизајн. Сјајна керамичка леђа, погодна за кожу, осигуравају удобно ношење.

Huawei Watch GT2 Pro подржава прецизно праћење података за више од 100 режима вјежбања а поред мноштва напредних опција, може и научно пратити квалитет сна. Док спавате, сат прати откуцаје срца, анализира дисање како би дао приједлоге за бољи одмор.

Из м:тел понуде изаберите Huawei Watch паметни сат по вашој мјери, а уз сваки модел можете остварити попуст од 60 КМ у периоду од од 28. 12. 2020. до 17. 01. 2021. године. Пожурите, јер ова понуда вриједи до истека залиха!

Huawei Watch паметне сатове можете наручити у м:тел web shop-у или позивом на телефон 0800 50 000  а комплетну понуду погледајте на www.mtel.ba.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана