Iskoristite praznični popust i dodajte vašem stilu Huawei Watch pametni sat

PR
Iskoristite praznični popust i dodajte vašem stilu Huawei Watch pametni sat

Nova elegancija umjetnosti, Huawei Watch GT2 pametni sat, dizajniran je da se prilagodi vašem identitetu ali i da bude vaš vjerni pratilac pri svakodnevnim aktivnostima.

Osim tačnog vremena, pametni satovi nadopunjuju mogućnosti vašeg pametnog telefona, prate vaše aktivnosti i brinu o vašem zdravlju. Iz m:tel ponude preporučujemo vam Huawei Watch GT2 Pro u u klasičnoj ili sportskoj varijanti za muškarce ili Huawei Watch GT2 namijenjen nježnijem polu.

Safirni brojčanik sata otporan je na habanje i u kombinaciji je sa titanijumskim okvirom za laki i čvrsti dizajn. Sjajna keramička leđa, pogodna za kožu, osiguravaju udobno nošenje.

Huawei Watch GT2 Pro podržava precizno praćenje podataka za više od 100 režima vježbanja a pored mnoštva naprednih opcija, može i naučno pratiti kvalitet sna. Dok spavate, sat prati otkucaje srca, analizira disanje kako bi dao prijedloge za bolji odmor.

Iz m:tel ponude izaberite Huawei Watch pametni sat po vašoj mjeri, a uz svaki model možete ostvariti popust od 60 KM u periodu od od 28. 12. 2020. do 17. 01. 2021. godine. Požurite, jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha!

Huawei Watch pametne satove možete naručiti u m:tel web shop-u ili pozivom na telefon 0800 50 000  a kompletnu ponudu pogledajte na www.mtel.ba.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana