Дочек Нове године Београд: Сјајна забава по свачијем укусу

Г.С.
Дочек Нове године Београд: Сјајна забава по свачијем укусу

Београд постаје једна од најпопуларнијих дестинација за добар провод, како сусједима из окружења тако и туристима из цијелог свијета.

Поред тога, за дочек Нове године Београд представља савршен избор јер ова магична ноћ доноси мноштво невјероватних новогодишњих журки које одговарају свачијем стилу и укусу.

За најлуђу ноћ можете очекивати незабораван дочек на различитим локацијама широм Београда, које пружају разне могућности - од луксузних ресторана и хотела, преко узбуђења у клубовима, па све до кафанског провода уз живу музику.

За туристиме, као и домаће госте који припадају млађој генерацији, најпривлачнији је дочек Нове године уз саму ријеку на београдским сплавовима, где се организују луде журке.

С обзиром на разноликост понуде, сигурни смо да ћете пронаћи савршен провод у најлуђој ноћи!

Дочек Нове године чини Београд створеним за туристе!

Дочек Нове године чини Београд пожељном туристичком дестинацијом за све оне који за новогодишњу ноћ прижељкују најбољи провод у години. Страни и домаћи посјетиоци, имају много могућности за дочек Нове године, јер Београд даје све од себе да остане главни град забаве. 

Већина престоничких угоститеља спремна је за дочек Нове године много раније, тако да не морате да бринете - најлуђа ноћ је загарантована, а резервације су нешто што се подразумијева уколико желите мјесто на дочеку у неком од београдских хотела, ресторана, сплавова или клубова.

Ово само потврђује чињеницу да је Београд уистину престоница забаве, стога и не чуди што је многима, када се помене Нова година, Београд прва асоцијација, како због личних искустава, тако и због позитивних утисака које су им пренијели други.

Дочек Нове године у Београду - провод за свачији џеп

Дочек Нове године у Београду нуди разне могућности за свачији џеп. Цијене варирају овисно о мјесту. На примјер, у неким кафанама, дочек може коштати свега 10 евра по особи, што укључује улаз и резервацију стола, док се пиће и храна плаћају одвојено. Ако преферирате all-inclusive варијанте, цијена варира од 25 до 30 евра по особи, укључујући неограничено домаће пиће. Такође, уколико одлучите да са породицом славите дочек Нове године ресторани у Београду могу бити добра опција.

За оне који су вољни издвојити више новца, премиум клубови нуде цијене од 50 евра навише по особи, гдве пиће није укључено у цијену. Луксузни хотели са пет звјездица такође пружају ексклузивно искуство, са цијенама од 100 евра и више по особи, укључујући вечеру и пиће добродошлице.

Београд има понуде за све укусе и буџете, а дочек Нове године можете прославити у кафићима, клубовима, ресторанима, кафанама или хотелима, са много опција као што су all-inclusive варијанте, резервације столова или сепареа. Одлука о мјесту и цијени овиси о вашим жељама и прорачуну.

Нова година је пред вратима - почните планирати дочек за памћење!

Сада је право вријеме да почнете планирати како, гдје и са ким ћете дочекати Нову 2024. годину у Београду. Новогодишња понуда је више него невјероватна. Пронађите савршено мјесто за ваш дочек, било да се ради о клубу, сплаву, хотелу или ресторану.

Проучите понуде, резервишите online и проведите незаборавну Нову годину као никада прије!

Очекује вас незабораван провод када одаберете своје савршено мјесто за дочек и прилика да дочекате 2024. годину са стилом!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана