Doček Nove godine Beograd: Sjajna zabava po svačijem ukusu

G.S.
Doček Nove godine Beograd: Sjajna zabava po svačijem ukusu

Beograd postaje jedna od najpopularnijih destinacija za dobar provod, kako susjedima iz okruženja tako i turistima iz cijelog svijeta.

Pored toga, za doček Nove godine Beograd predstavlja savršen izbor jer ova magična noć donosi mnoštvo nevjerovatnih novogodišnjih žurki koje odgovaraju svačijem stilu i ukusu.

Za najluđu noć možete očekivati nezaboravan doček na različitim lokacijama širom Beograda, koje pružaju razne mogućnosti - od luksuznih restorana i hotela, preko uzbuđenja u klubovima, pa sve do kafanskog provoda uz živu muziku.

Za turistime, kao i domaće goste koji pripadaju mlađoj generaciji, najprivlačniji je doček Nove godine uz samu rijeku na beogradskim splavovima, gde se organizuju lude žurke.

S obzirom na raznolikost ponude, sigurni smo da ćete pronaći savršen provod u najluđoj noći!

Doček Nove godine čini Beograd stvorenim za turiste!

Doček Nove godine čini Beograd poželjnom turističkom destinacijom za sve one koji za novogodišnju noć priželjkuju najbolji provod u godini. Strani i domaći posjetioci, imaju mnogo mogućnosti za doček Nove godine, jer Beograd daje sve od sebe da ostane glavni grad zabave. 

Većina prestoničkih ugostitelja spremna je za doček Nove godine mnogo ranije, tako da ne morate da brinete - najluđa noć je zagarantovana, a rezervacije su nešto što se podrazumijeva ukoliko želite mjesto na dočeku u nekom od beogradskih hotela, restorana, splavova ili klubova.

Ovo samo potvrđuje činjenicu da je Beograd uistinu prestonica zabave, stoga i ne čudi što je mnogima, kada se pomene Nova godina, Beograd prva asocijacija, kako zbog ličnih iskustava, tako i zbog pozitivnih utisaka koje su im prenijeli drugi.

Doček Nove godine u Beogradu - provod za svačiji džep

Doček Nove godine u Beogradu nudi razne mogućnosti za svačiji džep. Cijene variraju ovisno o mjestu. Na primjer, u nekim kafanama, doček može koštati svega 10 evra po osobi, što uključuje ulaz i rezervaciju stola, dok se piće i hrana plaćaju odvojeno. Ako preferirate all-inclusive varijante, cijena varira od 25 do 30 evra po osobi, uključujući neograničeno domaće piće. Takođe, ukoliko odlučite da sa porodicom slavite doček Nove godine restorani u Beogradu mogu biti dobra opcija.

Za one koji su voljni izdvojiti više novca, premium klubovi nude cijene od 50 evra naviše po osobi, gdve piće nije uključeno u cijenu. Luksuzni hoteli sa pet zvjezdica takođe pružaju ekskluzivno iskustvo, sa cijenama od 100 evra i više po osobi, uključujući večeru i piće dobrodošlice.

Beograd ima ponude za sve ukuse i budžete, a doček Nove godine možete proslaviti u kafićima, klubovima, restoranima, kafanama ili hotelima, sa mnogo opcija kao što su all-inclusive varijante, rezervacije stolova ili separea. Odluka o mjestu i cijeni ovisi o vašim željama i proračunu.

Nova godina je pred vratima - počnite planirati doček za pamćenje!

Sada je pravo vrijeme da počnete planirati kako, gdje i sa kim ćete dočekati Novu 2024. godinu u Beogradu. Novogodišnja ponuda je više nego nevjerovatna. Pronađite savršeno mjesto za vaš doček, bilo da se radi o klubu, splavu, hotelu ili restoranu.

Proučite ponude, rezervišite online i provedite nezaboravnu Novu godinu kao nikada prije!

Očekuje vas nezaboravan provod kada odaberete svoje savršeno mjesto za doček i prilika da dočekate 2024. godinu sa stilom!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana