Акција Addiko Red Wednesday: Кредит без трошкова обраде и уз поклон до 500 КМ

PR
Акција Addiko Red Wednesday: Кредит без трошкова обраде и уз поклон до 500 КМ

БАЊАЛУКА –Прва овогодишња Addiko Red Wednesday акција Addiko банке планирана је за сриједу, 19. фебруар ове године, а сви постојећи и нови клијенти, који на тај датум аплицирају за Addiko Блиц готовински кредит, а који им буде одобрен и пласиран, добијају га без трошкова обраде кредита уз додатни поклон износ до 500 марака.

- Свакодневно се трудимо да пронађемо погодности које ће клијентима донијети највише вриједности у пословању са нашом банком. Овог прољећа смо клијентима одлучили понудити могућност да уговоре кредит са двоструким добитком. Осим што ћемо их ослободити трошкова обраде кредита, поклонићемо им и дио кредита у максималном износу до 500 КМ, у зависности од износа кредита који уговоре - истакла је члан Управе Addiko банке д.д. Сарајево Белма Секавић-Бандић.

Члан Управе Addiko банке а.д. Бањалука Боштјан Печенко истакао је да вјерује да клијенти бирају Addiko банку управо због њиховог посебног приступа банкарским услугама.

- Као специјалистичка банка у прилици смо своје производе прилагодити потребама наших клијената, а Акција Addiko Red Wednesday акција увијек изазове позитивне реакције нових и постојећих клијената. Трудимо се задржати фокус на оним погодностима које су најважније нашим клијентима, тако да у овом издању акције нудимо чак двоструке погодности – нагласио је Печенко.

Акција Red Wednesday осмишљена је по узору на глобално познату акцију Black Friday, у оквиру које купци добиjају посебне погодности приликом куповине на одређени дан. И овај пут је захтјев за кредит могуће поднијети у пословници банке или путем Контакт центра (позивом или мејлом), те путем Фејсбук странице Банке „ Addiko Bank BiH".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана