Akcija Addiko Red Wednesday: Kredit bez troškova obrade i uz poklon do 500 KM

PR
Akcija Addiko Red Wednesday: Kredit bez troškova obrade i uz poklon do 500 KM

BANjALUKA –Prva ovogodišnja Addiko Red Wednesday akcija Addiko banke planirana je za srijedu, 19. februar ove godine, a svi postojeći i novi klijenti, koji na taj datum apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, a koji im bude odobren i plasiran, dobijaju ga bez troškova obrade kredita uz dodatni poklon iznos do 500 maraka.

- Svakodnevno se trudimo da pronađemo pogodnosti koje će klijentima donijeti najviše vrijednosti u poslovanju sa našom bankom. Ovog proljeća smo klijentima odlučili ponuditi mogućnost da ugovore kredit sa dvostrukim dobitkom. Osim što ćemo ih osloboditi troškova obrade kredita, poklonićemo im i dio kredita u maksimalnom iznosu do 500 KM, u zavisnosti od iznosa kredita koji ugovore - istakla je član Uprave Addiko banke d.d. Sarajevo Belma Sekavić-Bandić.

Član Uprave Addiko banke a.d. Banjaluka Boštjan Pečenko istakao je da vjeruje da klijenti biraju Addiko banku upravo zbog njihovog posebnog pristupa bankarskim uslugama.

- Kao specijalistička banka u prilici smo svoje proizvode prilagoditi potrebama naših klijenata, a Akcija Addiko Red Wednesday akcija uvijek izazove pozitivne reakcije novih i postojećih klijenata. Trudimo se zadržati fokus na onim pogodnostima koje su najvažnije našim klijentima, tako da u ovom izdanju akcije nudimo čak dvostruke pogodnosti – naglasio je Pečenko.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mejlom), te putem Fejsbuk stranice Banke „ Addiko Bank BiH".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana