Addiko банка подсјећа да још данас и сутра траје Addiko Red Week: Кредит без трошкова обраде, са 20 одсто нижом каматом

ГС
Addiko банка подсјећа да још данас и сутра траје Addiko Red Week: Кредит без трошкова обраде, са 20 одсто нижом каматом

БАЊАЛУКА - Addiko банка посјећа да Addiko Red Week, током којег њени нови и постојећи клијенти могу да уговоре кредит без трошкова обраде, уз 20 одсто нижу каматну стопу траје још данас и сутра.

- За 4. годишњицу доласка Addiko бренда у БиХ припремљен је посебан поклон клијентима, а то је рођендански Addiko Red Week. Ако сте и ви међу онима који при уговарању кредита највећи значај ипак дају најповољнијим условима, ова понуда кредита, за које можете аплицирати од  до 6. новембра ове године је тренутно најбоља финансијска понуда на бх. тржишту ненамјенских готовинских кредита – кажу у овој банци.

Напомињу да се Addiko блиц готовински кредит одобрава до 50.000 КМ, на период до десет година, само уз личну карту, за свега 30 минута, те уз само једну посјету банци или аплицирањем путем веб странице, а само у периоду Addiko рођенданске седмице – без трошкова обраде и значајно нижу камату.

- Више информација о Аддико кредитној понуди, картицама, као и осталим информација о Банци и њеним производима и услугама, потражите на www.addiko.ba или у било којој пословници Addiko банака у БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана