Addiko banka podsjeća da još danas i sutra traje Addiko Red Week: Kredit bez troškova obrade, sa 20 odsto nižom kamatom

GS
Addiko banka podsjeća da još danas i sutra traje Addiko Red Week: Kredit bez troškova obrade, sa 20 odsto nižom kamatom

BANjALUKA - Addiko banka posjeća da Addiko Red Week, tokom kojeg njeni novi i postojeći klijenti mogu da ugovore kredit bez troškova obrade, uz 20 odsto nižu kamatnu stopu traje još danas i sutra.

- Za 4. godišnjicu dolaska Addiko brenda u BiH pripremljen je poseban poklon klijentima, a to je rođendanski Addiko Red Week. Ako ste i vi među onima koji pri ugovaranju kredita najveći značaj ipak daju najpovoljnijim uslovima, ova ponuda kredita, za koje možete aplicirati od  do 6. novembra ove godine je trenutno najbolja finansijska ponuda na bh. tržištu nenamjenskih gotovinskih kredita – kažu u ovoj banci.

Napominju da se Addiko blic gotovinski kredit odobrava do 50.000 KM, na period do deset godina, samo uz ličnu kartu, za svega 30 minuta, te uz samo jednu posjetu banci ili apliciranjem putem veb stranice, a samo u periodu Addiko rođendanske sedmice – bez troškova obrade i značajno nižu kamatu.

- Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banaka u BiH.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana