У Јабланици отворен пут који повезује Градишку и Козарску Дубицу

Срна
У Јабланици отворен пут који повезује Градишку и Козарску Дубицу

ГРАДИШКА - Градоначелник Градишке Зоран Аџић свечано је данас отворио асфалтирану дионицу пута у мјесној заједници Јабланица, дужине 950 метара, која ће повезивати локалне зајединице Козарска Дубица и Градишка.

Аџић је истакао значај ове дионице за мјештане, привредника и воћаре овог краја, те навео да је из градског буџета за асфалтирање издвојено 140.000 КМ и да градска управа на овај начин жели да настави улагање у рурални развој.

Он је истакао да је у претходне четири године у инфраструктуру на подручју града уложено 63 милиона КМ, те да је опредјељење градске управе да настави са развојем.

Начелник Козарске Дубице Раденко Рељић захвалио је Аџићу за уложена средства у изградњу овог пута који повезује двије локалне заједнице, као и директору предузећа “Водовод” Градишка, који су приликом реализације пројекта водоснабдијевања омогућили грађанима Дубице да по истим условима као и грађани Градишке добију прикључење на водоводну мрежу.

Он је додао да је то веома добар примјер сарадње двије локалне заједенице, те да очекује да ће и у будућности тако остати на добробит мјештана.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Јабланица Радислав Дончић истакао је да су асфлатирањем ове дионице пута Градишка и Дубица коначно боље повезане, те напоменуо да је на подручју ове мјесне заједнице у протеклих десет година асфалтирано око 15 километара локалних путева.

Он каже да велики број радника овом дионицом из Козарске Дубице долази на посао у фирме које се баве воћарством у Јабланици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана