Реновирана кућа ратног војног инвалида

Срна
Реновирана кућа ратног војног инвалида

РИБНИК - У Велијашници код Рибника реновирана је кућа ратног војног инвалида Маринка Кљајића, за коју је предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић.

Завршени су унутрашњи радови, урађен је санитарни чвор, доведена је вода, малтерисани зидови, уређене су собе и купатило.

Кљајић је самохран родитељ, отац двоје дјеце, запослен у Шумског газдинству “Рибник”.

“Презадовољан сам, захваљујем свима који су ми помогли. Имам посао, али нисам сам могао реновирати кућу. Сад и кћерка Милица има своју собу, па може несметано да учи”, рекао је Кљајић новинарима.

Предсједник Подружнице Рибник Удружења ветерана и бораца “Орлови” Горан Гајић рекао је да је завршено комплетно унутрашње уређење породичне куће, те да је један од основних задатака њиховог удружења да помажу демобилисаним борцима.

“Од добијених финансијских средства купили смо неопходан материјал за санацију и адаптацију објекта, а радове су извршили чланови нашег удружења, симпатизери, те Маринко са пријатељима”, додао је Гајић.

Он је додао да је у плану да до краја године нађу начин да обнове и фасаду.

Захвалио је свима који су помогли да се ова акција спроведе до краја и да се побољшају услови живота њиховог ратног друга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана