Прва награда аутору фотографије Ухваћен ритам љета

Срна
Прва награда аутору фотографије Ухваћен ритам љета

Зворник - Зворничанин Станислав Томић је са фотографијом "Ухваћен ритам љета" освојио прво мјесто на конкурсу локалне Туристичке организације за најбољу туристичку фотографију овог града.

Представник Туристичке организације Зворник Ивана Ђокић-Милановић рекла је новинарима да фотографија приказује људе различите старосне доби који уживају у чарима ријеке Дрине, док је у позадини град и мост Краља Александра Првог Карађорђевића, који је један од препознатљивих симбола Зворника.


Друго мјесто припало је Борису Пепићу за фотографију "Гости из иностранства", која приказује туристе из Њемачке који су се боравећи у Зворнику забавили користећи један од спортских терена на обали ријеке Дрине.

"Обје фотографије су веселе, пуне покрете, задовољних лица и на неки начин шаљу позив и другима да уживају на исти начин у нашем граду", рекла је Милановићева и додала да фотографије у потпуности одсликавају тему конкурса, приказујући радост љета на различите начине.

Аутор најбоље фотографије награђен је са 200 КМ, а другопласирани са 150 КМ, док је Туристичка организација стекла право да фотографије користи у све промотивне активности које ће се спроводити у наредном периоду.

Конкурс о теми "Ухвати ритам љета" трајао је од 1. августа до 21. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана