Позови 1415 за Стефаново лијечење

А. Ј.
Позови 1415 за Стефаново лијечење

Котор Варош - За помоћ у лијечењу петнаестогодишњег Стефана Мајсторовића из Котор Вароша, који болује од леукемије, отворен је хуманитарни број 1415.

Позивом на 1415 грађани могу донирати марку до краја маја за лијечење овог дјечака, а хуманитарни број покренуло је Удружење "Змајевац", чији је Стефан члан.

Љекари су почетком године констатовали да је Стефан оболио од акутне лимфобластне леукемије и од тада је школске обавезе и дружења са вршњацима замијенио борбом са опаком болешћу. Тренутно се налази на лијечењу у Институту за здравствену заштиту мајке и детета "Др Вукан Чупић" у Београду, а послије васкршњих празника, поред борбе са леукемијом, очекује га ризична операција плућа.

Породица Масторовић улаже сву наду у људе добре воље јер немају новца за скупо лијечење, будући да је у четворочланој породици запослен само Стефанов брат Дарко.

За Стефаново лијечење до сада је организовано низ хуманитарних акција, а у прикупљању помоћи први су се одазвали ученици Основне школе "Свети Сава".

Његова породица захваљује свима који су учествовали и који ће им у наставку прикупљања помоћи дати подршку. Сви који желе да помогну у лијечењу Стефана Мајсторовића, осим позива на 1415 могу уплатити и новчане прилоге на рачун код Хипо Алпе Адриа банке: 552-038-15156198-06 са назнаком "За лијечење Стефана".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана