Породица Церовац захвална за помоћ

М. Л.
Породица Церовац захвална за помоћ

Бањалука - Хвала свима који су моме дјечаку поклонили одјећу и играчке, сада има све и хвала љекарима који брину о њему, казала је јуче Василија Церовац, мајка трогодишњег Милана, који се од леукемије лијечи на Универзитетском клиничком центру РС.

Након апела на друштвеним мрежама да је овом трогодишњаку из Осјечана код Добоја хитно потребна топла одјећа, играчке и храна, његову болничку собу испунили су пакети помоћи хуманих људи.

- Мој син овдје има свега, све му је обезбијеђено. Хвала свима који су помогли. Супруг и ја не радимо и потребна нам је новчана помоћ, јер поред Милана имамо још једног сина, а и беба је на путу - казала је Церовац.

Осмијех на лицу Миланове мајке измамила је и Бањалучанка Милана Стојић, која је њеном сину јуче донијела одјећу и играчке свог млађег брата.

Дјечак је са дијагнозом леукемије од средине јула смјештен на Одјељењу дјечије хематоонкологије у УКЦ РС, а о његовом здрављу брине тим врхунских стручњака.

- Дошао је у веома тешком стању, у поодмаклом стадијуму болести, а захваљујући напорима љекара и особља наше клинике, његово стање је сада стабилизовано, а лијечење ће трајати двије године - казала је шеф Одјељења докторица Јелица Предојевић-Самарџић.

Из Кабинета предсједника РС најављено је да ће породици бити уплаћено 5.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана