Котор Варош: Продужен вијек привремене касе

Д. К.
Котор Варош: Продужен вијек привремене касе

Котор Варош - Скупштина општине Котор Варош усвојила је јуче на посебној сједници једногласно одлуку о привременом финансирању за април чиме је избјегнут потпуни колапс ове локалне заједнице.

За привремено финансирање предвиђено је 350.000 КМ, што је за 80.000 мање у односу на исти период прошле године с тим да буџетски корисници не могу почињати капитална улагања и нове активности док не буде усвојен буџет за 2015. годину. Одлука о смањењу износа за привремено финансирање највише иде на штету појединих потрошача и грађана, који су ускраћени за социјална давања.

Одборници су усвојили и одлуку о учешћу општине у пројекту "Јачање пољопривредне производње кроз активности стварања ланца вриједности у производњи малина у општини Котор Варош".

На приједлог одборника СДС-а и ПДП-а усвојен је закључак којим се задужује представник капитала општине у Скупштини акционара Комуналног предузећа "Бобас" да од Надзорног одбора те фирме тражи одгађање ванредне сједнице скупштине акционара заказане за 15. април.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана