Дочек на градском тргу у Котор Варошу

Срна
Дочек на градском тргу у Котор Варошу

Котор Варош - Туристичка организација општине Котор Варош, под покровитељством начелника ове општине, организоваће дочек Нове године на градском тргу.

Директор Туристичке организације Миодраг Петровић рекао је да ће Которварошани имати прилику да новогодишњу ноћ дочекају на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ.

"Посјетиоце ће забављати локални естрадни умјетници и бендови, Културно- умјетничко друштво /КУД/ жБрио-Рударж Масловаре, браћа Ждерић, Ранко Гавриловић Циго и ансамбл жЖуборж, а звијезда вечери биће Лукијан Ивановић који ће Которварошане увести у Нову годину", истакао је Петровић и додао да ће посебна пажња бити посвећена најмлађима, које ће Дјед Мраз обрадовати слаткишима.

Покровитељ дочека Нове године је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку.

"Увјерени смо да Которварошане очекује добра забава и да ће у великом броју доћи на Градски трг", нагласио је Сакан.

Новогодишњи програм на Градском тргу почиње у 20.00 часова, а у оквиру наградне игре биће подијељени поклони најсрећнијим посјетиоцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана