Бијељина: Новогодишњи пакетићи за око 1.000 малишана

Срна
Бијељина: Новогодишњи пакетићи за око 1.000 малишана

Бијељина - Градски одбор СНСД-а Бијељина подијелио је вечерас, у једној у низу празничних активности које је организовао, око 1.000 новогодишњих пакетића дјеци чланова и симпатизера странке, као и свим малишанима који су вечерас одгледали представу у Центру за културу "Семберија".

"Ово је један велики догађај за СНСД Бијељина и свакако показује снагу ове странке", рекао је предсједник страначког Градског одбора Недељко Ћорић, честитајући православну Нову годину.


Он је додао да СНСД даје свој максимум у настојању да живот дјеце у граду учине што безбрижнијим.

"Вечерашњу акцију организујемо заједно са нашим члановима, симпатизерима и грађанима Бијељине. Сваку досадашњу активност организовали смо да бисмо побољшали међусобну сарадњу и повјерење", рекао је Ћорић.

Он је нагласио да СНСД има дефинисану и одговорну политику у Републици Српској и на нивоу БиХ.

"Наша политика, када је ријеч о наталитету, мајкама и дјеци, позната је. Једина смо заједница у региону која има и фонд који се бави искључиво позицијом мајке и дјетета. Политика Владе Српске је одговорна, као и свих нас који водимо такву политику овдје на подручју града", рекао је Ћорић.

Предсједник Актива жена СНСД Бијељина Тања Бошњаковић рекла је новинарима да је вечерашња активност једна од најљепших коју странка приређује, "јер су дјеца та која свима извуку осмијех на лице".

"Прелијепа је атмосфера, а све ове лијепе емоције треба да ширимо са нашим члановима и суграђанима", рекла је Бошњаковићева и додала да су сви малишани из града били обавијештени да дођу на вечерашњу представу.

Вечерашња акција бијељинског СНСД-а заједничка је активност Градског одбора странке, Актива жена и Младих социјалдемократа Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана