За викенд обустава саобраћаја

Александар Стојановић
За викенд обустава саобраћаја

БАЊАЛУКА - Одјељење за саобраћај и путеве обавјештава грађане да су, током викенда, планиране обуставе саобраћаја у централним дијеловима града.

Планиране су следеће обуставе саобраћаја:

- У суботу у времену од 17.00 до 21.00 час биће обустављен саобраћај у Улици Теодора Колокотрониса и у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, због одржавања атлетских трка – наводи се у саопштењу.

- У недјељу 13. октобра 2019. године, у времену од  10.00 до 12.30 часова, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од  Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве, због одржавања међународног скупа љубитеља Алфа Ромео аутомобила – наводе из Одјељења.

За вријеме обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, аутобуси ће бити преумјерени у улице Булевар цара Душана, Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

- Такође у недјељу у времену од 8.00 до 15.00 часова, биће обустављен саобраћај у Улици Милана Радмана, на дијелу од Улице Првог крајишког корпуса до Улице Драгише Васића и у Улици Драгише Васића, на дијелу од Улице Милана Радмана  до Улице XИВ средњобосанске бригаде, због освешгтавања Храма Покрова Пресвете Богородице – рекли су из Одјељења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана