Седмични хороскоп (од 23. до 29. августа 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 23. до 29. августа 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Повољне околности утичу на довршавање раније започетих ствари. Постоји шанса да добијете јавно признање за труд. Морална сатисфакција прија, а тек новчана. Многи Овнови се у току ове седмице спремају за пут. Уколико тај пут не реализујете, контактираћете са иностранством. Пред вама је комуникативан и успјешан период.

 

Бик, 21.04 - 20.05

Функционишете изузетно добро, јер сте успјели да нађете златну средину између посла и провода. Биће свега по мало. Није лоша ситуација ни на плану финансија. Нервоза, стрес, страхови и осјећај да вријеме улудо траћите - лоше се одражавају на здравље. Уколико се уразумите, избјећи ћете проблеме са срцем.

 

Близанци, 21.05 - 20.06

Како бисте се извукли из кризе на најбољи могући начин, пожељно је бити дипломатичан. Све у знаку компромиса и завршетака. Са неким или нечим морате да се мирите. Са сталним партнером постоји константно ривалство уз вербална препуцавања. Али спонтана авантура вреба у потаји. Не одбијате такав изазов.

 

Рак, 21.06 - 20.07

Дивно се осјећате, фантастично изгледате. Ваша прелијепа појава зрачи шармом и оптимизмом, и то захваљујући благонаклоним планетарним утицајима. Сарадници настоје да вас избаце из такта. За дивно чудо, то им не полази за руком. Довољно сте хармонични и јаки, тако да игноришете злонамјерне особе. Изазова ће бити на претек, али се на њих не обазирите.

 

Лав, 21.07 - 21.08

Тренутно сте у негативној фази. Недостаје вам снага, па размишљате о томе да од нечега одустанете. Сазнање о томе да сте одговорни за себе и друге заиста је болно. Малаксалост је посљедица нервирања и лоших планетарних утицаја. Покушајте да витаминском терапијом превазиђете проблем. Само стрпљивим и истрајним потезима излазите из кризе.

 

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте експанзије креативних моћи. Пошто сте преплављени емоцијама, можда би окренутост поезији или чак писање пјесама било прави изазов. Партнер покушава да вас одобровољи ситном пажњом или поклоном. Сматрате да је његов потез неадекватан и доприносите захлађењу односа. Прихватите људе онакве какви јесу.

 

Вага, 23.09 - 22.10

У конфликту сте са самим собом. Имате проблема, али не знате како да се са њима изборите. Уравнотеженост је оно за чим жуде особе рођене у вашем знаку. Нестрпљиви сте у жељи да кренете у нове подухвате. Иако тренутно савладавате финансијску кризу, схватате да вам је неопходан боље плаћен посао.

 

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Сјајно изгледате и исто тако се осјећате. Присуство на занимљивим догађањима чини вас још срећнијим и задовољнијим. Лудо и незаборавно! Завршавате важан пословни пројекат, што вас чини задовољним. Јавно признање вас инспирише да започнете нешто ново. Добра зарада на помолу. Будите великодушнији према непријатељима.

 

Стријелац, 23.11 - 20.12

Уживате у лијепим и луксузним стварима. Ваша снобовска природа тренутно је у елементу. Још ако вам материјалне околности дозвољавају да себи штошта приуштите, биће фантастично. Здравље је релативно добро, ако се изузму проблеми са килажом. Холестерол и липиди, а можда и триглицериди, представљају цијену хедонистичког начина живота.

 

Јарац, 21.12 - 19.01

Уколико сте схватили да љепота живљења лежи у малим стварима, на правом сте путу. Уколико нисте, шта да се ради? Ваљда ћете се и ви опаметити. Пуно лијепих тренутака налазите ако не у загрљају вољене особе оно барем у креативном раду. Пошто сте практични, покушаћете да ове двије ствари обједините.

 

Водолија, 20.01 - 18.02

У свом сте елементу, дакле, што луђе то боље. Браните се од негативних утицаја. Руковођени сопственим искуством, остварујете само дјелимичан успјех. Креативна машта помаже вам да постигнете завидне резултате. Морате се изборити са главним непријатељем, сујетом, уколико желите да успјех буде комплетан.

 

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се пред мноштвом значајних промјена. Не дозволите себи луксуз да "упрскате ствар". Само директна акција води ка успјеху. Нисте задовољни послом или начином на који га обављате. Мислите да можете више и боље. Сарадници чине све да покажу супротно. Нервирате се. Почните да размишљате о спорту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана