Седмични хороскоп (од 22. до 28. новембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 22. до 28. новембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Кроз патњу и искушења стекли сте снагу, па сходно томе правите планове за даљу будућност. У конфликтној сте ситуацији. Остварићете успјех само уколико останете неутрални и сталожени. Важна је самоконтрола у савладавању препрека. Један пријатељ помаже у прави час. Учите се на ранијим грешкама.

Бик, 21.04 - 20.05

Доносите важну одлуку. Схватате да на друге не можете да се ослоните, па крећете у акцију као солиста. Можда се ради о инату? Сматрате да сте дуго оклијевали. Проблеми са жлијездама могу бити озбиљни ако се не санирају на вријеме. Да ли се ради о крајницима или надбубрежној жлијезди - одлука је на љекару. Савјет: Ради здравља се консултујте са стручњаком.

Близанци, 21.05 - 20.06

На себе сте преузели ризик. Остаје вам још само да истрајете да бисте савладали препреку. Судбина вам је наклоњена. Ипак, духовне вјежбе помажу. Бићете у ситуацији да рјешавате брачне размирице. Пошто сами не можете да се изборите са партнером, потребан вам је савјет. Самоћа је понекад права ствар!

Рак, 21.06 - 20.07

У свом сте елементу, јер је наступио период материјалног благостања. Ријешили сте да градите односе са пријатељима не на љубави, већ на поштовању. Многи пословни подухвати ће се ове седмице реализовати, што ће утицати на увећање имовине и остваривање једног давног сна. Не можете бити апсолутно срећни.

Лав, 21.07 - 21.08

Све се у вашем животу дешава преспоро. Мукотрпан рад и лоша организација обавеза чине да губите тло под ногама. Здравље: Могуће су сметње са грлом, било да се ради о хроничној прехлади или посљедици конзумирања хладних напитака. Савјет: Ситуација је озбиљна и захтијева оно чега имате у изобиљу - стрпљење.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Само сталожено и стрпљиво постижете циљ. Самоконтрола ће ове седмице бити ваш главни адут. Функционишете успјешно руковођени ранијим искуствима. Љубав ће наредне недјеље бити доведена у питање. Неко покушава вољеној особи да трачевима помути срећу. Пошто не можете да утичете на догађаје, останите по страни.

Вага, 23.09 - 22.10

Напокон сте дошли до душевног мира. Требало је пуно одрицања и рада на себи, али се исплатило. Питање је докле ће то стање да вас држи? Размишљате о преквалификацији. По обичају сте колебљиви, али схватате да овако више не може. Новац вам је неопходан, па сте спремни и на ризик. Савјет: Покушајте да будете одлучнији и конкретнији у акцији.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Колебате се између двије могућности. У тоталној сте конфузији. Будите одлучни кад наступе прве компликације, јер у противном можете изгубити контролу над собом. Растрзани сте између властитих принципа и онога што други од вас очекују. Нервни систем је у озбиљној опасности. Савјет: Треба чувати нервни систем и бити задовољан собом.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У позитивној фази сте. Задовољно трљате руке, не само због материјалне већ и због моралне сатисфакције. Ваша имовина се увећава. Нова веза или учвршћивање старе. Наредне седмице Стријелци могу да се опусте и разна "препуцавања" оставе за неко друго вријеме. Својим опрезним ставовима и страховањима можете да умањите радост тренутка.

Јарац, 21.12 - 19.01

Криза у којој се налазите је стимулативна, јер вам помаже да будете бољи. Једна дилема вас стално прогони. Не видите рјешење. Незадовољни сте послом, сарадницима, платом. Кад боље размислите, не постоји скоро ништа што би могло да вам поврати самопоуздање. Савјет: Окрените се хобију, који је тренутно једини спас.

Водолија, 20.01 - 18.02 

Зрачите шармом и оптимизмом. То инспиративно дјелује на околину, па се немојте зачудити ако се сви буду "отимали о вас". Уколико наступе тешкоће, узрок потражите у неуротичном односу према храни. Савјетује се дијета. Не играјте се са туђим осјећањима. Партнер је примијетио да играте двоструку игру, па се спрема на реванш.

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се у конфликтној ситуацији растрзани између емоција и разума. Преиспитујете неке ријечи и поступке. То стање се зове ментална аутодеструктивност. Маштате о богатом, згодном и паметном партнеру. Да ли ви имате све ове атрибуте? За почетак ћете се задовољити уколико има пара. Идеалистички приступ проблемима вас уништава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана